Bemutatkozás

„Citius, Altius, Fortius”

Bajnai Nóra pszichológus, sportszakpszichológus

Bajnai Nóra pszichológus, sportszakpszichológus

A nevem Bajnai Nóra Katalin, pszichológus, coach, sport szakpszichológus vagyok. Elhivatott vagyok a pszichológia és a sportpszichológia irányában.

Pszichológus diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szereztem meg 2013-ban. Az egyetem eleje óta tudatosan készültem a pszichológus szakmára. Sok időt és energiát fektettem abba, hogy az elméleti tanulmányok és a kutatómunka mellett releváns, gyakorlati szakmai tapasztalatot szerezzek klinikai, ill. gyermekvédelmi területeken is.

Gyermekpszichológia terén tapasztalatot szereztem a Mosolygó Kórház Alapítvány, Budapest Madarász utcai Gyermekkórház önkénteseként, az onkológiai, ill. a gasztroenterológiai osztályokon. Pszichológus asszisztensként a Lelki Egészségvédő Alapítvány megbízásából művészetterápiát tartottunk társaimmal kisiskolás gyerekek számára.

2011-2014 között az Ébredések Alapítvány Közösségi Pszichiátriai Centrumban dolgoztam önkéntes pszichológusként, vegyes korosztályú, krónikus pszichiátriai problémával élő személyekkel, hatékony team munkában, pszichiáter szakmai vezetése mellett. Itt szocioterápiás és művészetterápiás foglalkozásokat tartottunk kettős vezetéssel.

2014. nyarától a Cseppkő Gyermekotthon főállású pszichológusaként folytattam munkámat. Egyéni és csoportos foglalkozásokat tartottam, szakvéleményeket készítettem. 2015. szeptemberétől a SOFI Egységes Gyógypedagógiai Intézményben vállaltam el az iskola – és óvodapszichológusi teendők ellátását. Ezután több mint egy évet dolgoztam gyermekekkel, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ főállású pszichológusaként.

Munkámmal párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vettem részt, és 2015. nyarán sportszakpszichológus diplomát szereztem.  A képzés elejétől, 2013-tól foglalkozom gyermek és felnőtt élsportolók és amatőr sportolók pszichés – mentális „vezetésével”, segítésével. Elhivatottságom magva, hogy magam is 15 éve sportolok (versenyszerűen sportoltam); jelenleg is atletizálok, teniszezem, 4 éve teniszedzői képesítést is szereztem.

További tanulmányok:

  • 2022
    • Mind Body Eating Coach
  • 2021
    • Nutritional and eating psychology training (250+ óra)
  • 2020
    • Katherine Graves Hypnobirthing training

Szívesen segítek nehéz vagy nem szokványos esetekben.

Forduljon hozzám bizalommal!